divendres, 22 de març del 2013

III CONCURS UBC-BMV DE MICRORELATS








La Unió de Botiguers i la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, convoquen el tercer concurs UBC-BMV de microrelats Sant Jordi 2013. 


El concurs està obert a qualsevol persona major de 16 anys, sense prejudici de la seva nacionalitat, ni del lloc de residència. Tots els originals hauran de ser escrits en català i podran tenir una extensió màxima de 100 paraules.

Cada microrelat ha de portar un títol i dins el relat ha de contenir el concepte “decidir” en qualsevol de les possibles formes d’expressió: decisió, decididament, etc. 

Els participants podran presentar tants originals com vulguin, sempre que s’ajustin a les normes del concurs. Tots els textos presentats s’editaran al bloc: microrelatssantjordi.blogspot.com.es on també podeu consultar les bases completes i els premis.

La data màxima d'enviament serà el dissabte 13 d’abril de 2013 i es poden lliurar de tres formes diferents: 
· Directament, accedint al bloc i omplint el formulari creat a aquest efecte
· Per correu electrònic a: b.cardedeu.mv@diba.cat posant a l'assumpte: III concurs UBC-BMV de microrelats, Sant Jordi 2013
· Presencialment, a la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu (Carrer del Doctor Klein, 101. Cardedeu).

El veredicte del Jurat es inapel·lable i es farà públic el diumenge 21 d’abril, dins el marc de la fira del llibre.






*Sant Jordi "astronauta", Palau de la Generalitat de Catalunya, de Pere Joan (S. XV).



La "Unió de Botiguers" y la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu, convocan el tercer concurso UBC-BMV de microrrelatos Sant Jordi 2013. 


El concurso está abierto a cualquier persona mayor de 16 años, sin prejuicio de su nacionalidad, ni lugar de residencia. Todos los originales deberán ser escritos en lengua catalana y podrán tener una extensión máxima de 100 palabras.

Cada microrrelato debe llevar título y dentro del relato contener el concepto “decidir” en cualquier de sus posibles formas de expresión, por ejemplo: "decisió, decididament, etc." 

Los participantes podrán presentar tantos originales como deseen, siempre que se ajusten a las normas del concurso. Todos los textos presentados se editarán en el blog: microrelatssantjordi.blogspot.com.es  donde también se pueden consultar las bases completas y loss premios.

La fecha máxima de entrega será el sábado 13 de abril de 2013 y se podrán enviar de tres formas diferentes: 
· Directamente, accediendo al blog y rellenando el formulario creado a este efecto
· Por correo electrónico a: b.cardedeu.mv@diba.cat indicando en el asunto: "III concurs UBC-BMV de microrelats, Sant Jordi 2013"
· Presencialmente, en la Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu (Calle del Doctor Klein, 101. Cardedeu).

El veredicto del Jurado es inapelable y se hará público el domingo 21 de abril, durante la feria del libro.