dimecres, 17 d’abril del 2013

PRESENTACIÓ I LECTURA / PRESENTACIÓN Y LECTURA: ANA MARÍA SHUA








L'editorial Páginas de Espuma i La Microbiblioteca tenen el plaer d'invitar-vos a la presentació del llibre de contes "Contra el tiempo" d'Ana María Shua  (edició de Samanta Schweblin) el dissabte 20 d'abril a les 12 hores a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès (Pl. Constitució s/n).

L'acte serà presentat per l'escriptor Ginés S. Cutillas i es realitzarà una lectura-homenatge de microrelats de l'autora a càrrec de Xavier Blanco, Jesús Esnaola, Miguelángel Flores, Paz Monserrat i Mònica Sempere.

Després de la presentació hi haurà un refrigeri pels assistents.










La editorial Páginas de Espuma y La Microbiblioteca tienen el placer de invitaros a la presentación del libro de cuentos Contra el tiempo de Ana María Shua (edición de Samanta Schweblin) el sábado 20 de abril a las 12 horas en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès (Pl. Constitución s/n).

El acto será presentado por el escritor Ginés S. Cutillas y se realizará una lectura-homenaje de microrrelatos de la autora a cargo de Xavier Blanco, Jesús Esnaola, Miguelángel Flores, Paz Monserrat y Mònica Sempere.

Después de la presentación habrá una "picadita" para los asistentes.