dissabte, 20 d’abril del 2013

TALLER DE MICRORELATS AMB / TALLER DE MICRORRELATOS CON: FLAVIA COMPANY







El passat dimecres 17 d'abril es va portar a terme el que ja ha estat el quart taller de creació de microrelats programat a La Microbiblioteca.


El taller, impartit per l'escriptora i docent de tallers d'escriptura Flavia Company, va incidir en la part pràctica del gènere i  en els recursos i tècniques literàries per escriure microrelats.






Els participants van treballar a partir de textos del llibre de microrelats de l'autora No em ratllis: 91 microrelats amb l'objectiu didàctic de descobrir l'art d'escriure textos breus.


Agraïm a Flavia Company la seva docència i a tots els i les assistents que van cursar el taller amb gran interès.



El bloc de Flavia Company:

http://fcompany.blogspot.com.es/










El pasado miércoles 17 de abril se llevó a termino el que ya ha sido el cuarto taller de creación de microrrelatos programado en La Microbiblioteca.



El taller, impartido por la escritora y docente de talleres de escritura Flavia Company, incidió en la parte práctica del género y  en los recursos y técnicas literarias para escribir microrrelatos.






Los participantes trabajaron a partir de textos del libro de microrrelatos de la autora "No em ratllis: 91 microrelats" con el objectivo didáctico de descubrir el arte de escribir textos breves.


Agradecemos a Flavia Company su docencia y a todos los y las assistentes que cursaron el taller con gran interés.



El blog de Flavia Company: