dimarts, 16 de desembre del 2014

DIMECRES 17 XAT AMB / MIÉRCOLES 17 CHAT CON JORDI MASÓ RAHOLA






*Jordi Masó Rahola.




Aquest dimecres 17 de desembre de 21 a 22:00 hores teniu una cita amb l'escriptor Jordi Masó Rahola en la segona sessió de xat en català de la temporada.

Parlarem amb l'autor del seu procés creatiu, del seus llibres de microrelats, del microrelat en català, de què en pensa del concursos, de la seva professió de pianista i la seva relació amb l'escriptura i tot allò que se us acudeixi de preguntar-li.










I recordeu que participar en el xat duplica les possibilitats en el sorteig del val de 25€ per adquirir llibres a la Microllibreria Diarium.
Si sou l'agraciat o agraciada i viviu a prop us recomanem que els visiteu, i si residiu lluny, no us preocupeu, us faran arribar al vostre domicili els llibres que trieu.

Animeu-vos a participar!!

Per connectar-se directament al xat a partir de les 21:00 hores de dimecres cliqueu aquí.








*Jordi Masó Rahola.


Este miércoles 17 de diciembre de 21 a 22:00 horas tenéis una cita con el escritor Jordi Masó Rahola en la segunda sesión de chat en catalán de la temporada.


Hablaremos con el autor de su proceso creativo, de sus libros de microrrelatos, del microrrelato en catalán, de su opinión de los concursos, de su profesión de pianista y la relación con la escritura y todo aquello que se os ocurra preguntar.











Y recordad que participar en el chat duplica las posibilidades en el sorteo del vale de 25€ para adquirir libros en la Microlibrería Diarium.
Si sóis el agraciado o agraciada y vivís cerca os recomendamos que los visitéis, y si residís lejos, no os preocupéis, os harán llegar a vuestro domicilio los libros que escojáis.

¡¡Animaros a participar!!



Para conectarse directamente al chat a partir de las 21:00 horas del miércoles clicad aquí.