dissabte, 28 de febrer del 2015

AUDIOMICROS (22), MANUEL MOYANO









Allò promès s'ha de complir, i Manuel Moyano compleix la nostra petició d'enviar-nos dos audiomicrorelats, un dels seus preferits i el primer audiomicrorelat musicat de la secció. Moltes gràcies!



Manuel Moyano (Córdoba, 1963) és escriptor i enginyer agrònom. Va viure la seva infantesa i adolescència a Barcelona. Actualment viu a Molina De Segura (Murcia) on treballa a l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament i és l'artífex del Premi Setenil (guardó literari al millor llibre de contes publicat a Espanya).
Ha guanyat diversos premis de narrativa (Tigre Juan, Tristana, ...) i ha estat finalista de l'últim Premi Anagrama de novel·la amb el llibre "El imperio Yegorov". Dins el gènere microrelat ha publicat "La memoria de la especie" (Xórdica, 2005) i "Teatro de ceniza" (Menoscuarto, 2011).
És membre de la "Orden del Meteorito de Molina de Segura" i sàtrapa trascendent de l'Institutum Pataphysicum Granatensis.










*Manuel Moyano.


Lo prometido es deuda, y Manuel Moyano cumple nuestra petición de enviarnos dos audiomicrorrelatos, uno de sus preferidos i el primer audiomicrorrelato musicado de la sección. ¡Muchas gracias!



Manuel Moyano (Córdoba, 1963) es escritor e ingeniero agrónomo. Vivií su infancia y adolescencia en Barcelona. Actualmente reside en Molina De Segura (Murcia) donde trabajaen el Área de Cultura del Ayuntamiento y donde es el artífice del Premio Setenil (galardón literario al mejor libro de cuentos publicado en Espanya).
Ha guanado diversos premios de narrativa (Tigre Juan, Tristana, ...) y ha sido finalista del último Premio Anagrama de novela con el libro El imperio Yegorov. Dentro el género microrrelato ha publicado La memoria de la especie (Xórdica, 2005) y Teatro de ceniza (Menoscuarto, 2011).
Es miembro de la Orden del Meteorito de Molina de Segura y sátrapa trascendente del Institutum Pataphysicum Granatensis.











Fan




Manuel Moyano
Teatro de ceniza (Menoscuarto, 2011)








Mundo efímero




Letra: Manuel Moyano
Música: Jesús Cutillas
Teatro de ceniza (Menoscuarto, 2011)









Al fons de La Microbiblioteca podeu trobar aquests microrelats a:



En el fondo de La Microbiblioteca podéis encontrar estos microrrelatos en:







Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura                  N Moy
Classificació              834.4"20"
Autor                        Moyano, Manuel
Títol                          Teatro de ceniza / Manuel Moyano ; prólogo de Luis Alberto de Cuenca
Publicació                 Palencia : Menoscuarto, 2011
Descripció física        120 p. ; 21 cm
Col·lecció                  Reloj de arena (Menoscuarto) ; 52
ISBN / ISSN              9788496675629