dijous, 19 de març del 2015

VIè CONCURS LITERARI / VI CONCURSO LITERARIO "MICRORELATS CIUTATS DE GAVÀ"





*Home del Mil·leni / Hombre del Milenio (Gavà)




L'Ajuntament de Gavà i les Biblioteques del municipi Josep Soler Vidal i Marian Colomé convoquen per sisè any consecutiu el Concurs Literari "Microrelats Ciutat de Gavà".

Les obres, amb un màxim de 1.200 caràcters, espais i títol inclosos escrites en català o castellà i ambientades a la ciutat de Gavà, es podran lliurar fins el proper 31 de març a les 23:30 hores adreçant-les al correu electrònic b.gava.jsv@diba.cat.
Els microrelats s'hauran de presentar amb un interlineat d'1.5, gràndaria de lletra 12 i en format pdf.

Es donarà un primer premi consistent en un curs de 20 hores d'escriptura creativa a l'Ateneu Barcelonès i dos accèsits premiats amb un lector de llibres electrònics cadascun.

Per consultar les bases completes, jurat i més informació cliqueu aquí i aquí.













El Ayuntamiento de Gavà (Barcelona) y las Bibliotecas del municipio Josep Soler Vidal y Marian Colomé convocan por sexto año consecutivo el Concurso Literario "Microrelats Ciutat de Gavà".

Las obras, con un máximo de 1.200 caracteres, espacios y título incluïdos, escritas en catalán o castellano y ambientadas en la ciudad de Gavà, se podrán enviar hasta el próximo 31 de marzo a las 23:30 horas en el correo electrónico b.gava.jsv@diba.cat.
Los microrrelatos deberánn de presentarse con un interlineat de 1.5, tamaño de letra 12 y en formato pdf.

Se otorgará un primer premio consistente en un curso de 20 horas de escritura creativa en el "Ateneu Barcelonès" y dos accésits premiados con un lector de libros electrónicos cada uno.




Para consultar las bases completas, jurado y más información clicar aquí y aquí.