dilluns, 11 de maig del 2015

1ER CONCURS DE MICRORELATS 8 DE MARÇ / I CONCURSO DE MICRORRELATOS 8 DE MARZO: MONTCADA I REIXACH







El Consell de Dones i la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de Montcada i Reixach, amb el suport de les Biblioteques Municipals Elisenda de Montcada i Can Sant Joan, l'Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona, organitzen la 1a edició del Concurs de Microrelats 8 de març.

Fins el 30 de maig es pot enviar un microrelat, original i inèdit, per autor/a, en català o castellà mitjançant correu postal o electrònic (consulteu bases) que no excedeixi de 2.000 caràcters amb espais inclosos.

La situació temàtica dels microrelats han de ser la situació de les dones, des d'un punt de vista ampli, i pot incloure relats tant de lluita personal com col·lectiva.

S'estableixen tres premis de 150€ cadascun. Els tres microrelats premiats es publicaran en un tríptic municipal informatiu.

Per llegir les bases completes, forma d'enviament, premis, jurat i més informació, cliqueu aquí.








El "Consell de Dones" y la Regiduría de Políticas de Igualdad de Montcada i Reixach (Barcelona) con el apoyo de las Bibliotecas Municipales Elisenda de Montcada y Can Sant Joan, el "Institut Català de les Dones" y la Diputación de Barcelona, organizan la I edición del Concurso de Microrrelatos 8 de marzo.

Hasta el 30 de mayo se puede enviar un microrrelato, original e inédito, por autor/a, en catalán o castellano mediante correo postal o electrónico (consultar bases) que no exceda de 2.000 caracteres con espacio incluïdos.

La situación temática de los microrrelatos debe ser la situación de las mujeres, desde un punto de vista amplio; se pueden incluir relatos que sean de lucha personal como colectiva.

Se establecen tres premios de 150€ cada uno. Los tres microrrelatos premiados se publicarán en un tríptico municipal informativo.

Para leer las bases completas, formas de envío, premios, jurado y mas información, clicar aquí.