dimarts, 19 de maig del 2015

DIMECRES 20 DE MAIG XAT AMB MIGUEL ÁNGEL ZAPATA / MIÉRCOLES 20 DE MAYO CHAT CON MIGUEL ÁNGEL ZAPATA




*Miguel Ángel Zapata.




Aquest dimecres 20 de maig de 21 a 22:00 hores teniu una cita amb l'escriptor Miguel Ángel Zapata en l'última sessió de xat de la temporada del Microclub.

Parlarem amb l'autor del seus microrelats, de la seva obra literària, de la situació del gènere, de la vida literària a Granada i Madrid, del seu llibre inèdit de microrelats i tot allò que se us acudeixi preguntar-li.










I recordeu que participar en el xat duplica les possibilitats en el sorteig del val de 25€ per adquirir llibres a la Microllibreria Diarium.
Si sou l'agraciat o agraciada i viviu a prop us recomanem que els visiteu, i si residiu lluny, no us preocupeu, us faran arribar al vostre domicili els llibres que trieu.

Animeu-vos a participar!!

Per connectar-se directament al xat a partir de les 21:00 hores de dimecres cliqueu aquí.







*Miguel Ángel Zapata.



Este miércoles 20 de mayode 21 a 22:00 horas celebraremos con el escritor Miguel Ángel Zapata la última sesión de chat de la temporada.

Hablaremos con el autor de sus microrrelatos,  de su obra literària, de la situación del género, de la vida literaria en Granada y Madrid, de su libro inédito de microrrelatos y de todo aquello que os plazca comentar o preguntar.











Y recordad que participar en el chat duplica las posibilidades en el sorteo del vale de 25€ para adquirir libros en la Microlibrería Diarium.
Si la suerte os es propicia y vivís cerca os recomendamos una visita a su librería, y si residís lejos, no os preocupéis, os harán llegar a vuestro domicilio los libros escogidos.

¡¡Animaros a participar!!




Para conectarse directamente al chat a partir de las 21:00 horas del miércoles clicad aquí.