dilluns, 11 de gener del 2016

PRESENTACIÓ/ PRESENTACIÓN REVISTA QUIMERA. DOSSIER: MICRORRELATOS







*Il·lustració de la portada de Fernando Martínez.




Recentment Quimera, Revista de Literatura acaba de celebrar el seu 35è aniversari. La revista és un clàssic i un referent de la cultura i les lletres.

I el divendres 15 de gener a les 19:30 tindrà lloc a La Microbiblioteca la presentació del número especial de Quimera, Revista de Literatura, dedicada al microrelat. 
Aquesta anirà a càrrec de l'Equip de Redacció de la revista (Fernando Clemot, Álex Chico, Jordi Gol i Ginés S. Cutillas).










L'acte comptarà amb una lectura-combat de microrelats amb quatre púgils-escriptors que acaben de publicar llibre del gènere (Xavier Blanco, Víctor Lorenzo, Jordi Masó Rahola i Sergi G. Oset) i tancarem la vetllada prenent en companyia un refrigeri al bar de l'equipament (Relatos de Lia) cortesia de Quimera i de l'Ajuntament de Barberà del Vallès.


Amb la col·laboració de la llibreria Desván del Lector hi haurà servei de venda del número de la revista i d'exemplars dels llibres dels autors participants que gustosament els dedicaran.


Us esperem a tots i totes en aquest acte per a començar l'any amb més bon peu encara i reunir-nos els i les amants d'aquest petit gran gènere, trobar-nos i retrobar-nos, fer contactes i recolzar el microrelat en particular i la literatura en general.












*Ilustración de la portada de Fernando Martínez.



Recientemente Quimera, Revista de Literatura acaba de celebrar su 35º aniversario. La revista es un clásico y un referente de la cultura y las letras.


Y el viernes 15 de enero a las 19:30 os esperamos en la presentación del número especial de Quimera, Revista de Literatura, dedicada al microrrelato.
Ésta irá a cargo del Equipo de Redacción de la revista (Fernando Clemot, Álex Chico, Jordi Gol y Ginés S. Cutillas).









El acto contará con una lectura-combate de microrrelatos con cuatro púgiles-escritores que acaban de publicar recientemente libro del género (Xavier Blanco, Víctor Lorenzo, Jordi Masó Rahola y Sergi G. Oset) y cerraremos la velada tomando en compañía un refrigerio en el bar del equipamiento (Relatos de Lia) cortesía de Quimera y del Ayuntamiento de Barberà del Vallès.


Con la colaboración de la librería Desván del Lector habrá servicio de venta del número de la revista y de ejemplares de los libros de los autores participantes que gustosamente los dedicarán.


Os esperamos a todos y todas en este acto paraa empezar el año con más buen pie aún y reunirnos los y las amantes de este pequeño gran género, encontrarnos y reencontrarnos, realizar contactos y apoyar el microrrelato en particular y la literatura en general.