dimarts, 26 de juliol del 2016

QUIMERA 392-393, SERGI G. OSET










Dins la secció "Los pescadores de perlas" del número especial 392-393 d'estiu de la revista Quimera podem llegir els microrelats inèdits de  Sergi G. Oset (Barcelona, 1972)  escriptor resident a la Vila de Gràcia que sol fonamentar la seva producció literària en català, en el microrelat, l'hiperbreu i la minificció. L'any 2009 comença a publicar els seus primers relats al blog de creació literària La meva perdició i a la pàgina de Relats en Català
Com a activista literari, ha format part de la junta i la presidència de l'ARC (Associació de Relataires en Català) i és col·laborador habitual de les Ter-Cat (Tertúlies Catalanes de Ciencia-Ficció i Fantasia), del col·lectiu Reducte Alienat que difon el génere fantàstic i del col·lectiu Papers de Vidre.


Ha publicat Paràsits mentals (Bubok, 2012), col·lecció de microrelats, i Alfa i Omega (Bubok, 2012), novel·la breu de temàtica zombi editada en català, castellà i anglès. El 2015 publica "El último vuelo del Microraptor" (Nazarí, 2015), col·lecció de microficcions.




Ja hi ha disponible el nou número de la revista per consultar a sala a la Biblioteca Esteve Paluzie.











*Sergi G. Oset.


Dentro la sección Los pescadores de perlas del número especial 392-393 de verano de la revista Quimera podemos leer los microrrelatos inéditos de Sergi G. Oset (Barcelona, 1972)  es un escritor residente en la Vila de Gràcia que suele fundamentar mayormente su producción literaria en su lengua vehicular, el catalán; en el microrrelato, el hiperbreve y la minificción. El año 2009 empieza a publicar sus primeros relatos en el blog de creación literària "La meva perdició"  y en la página de "Relats en Català". 
Como activista literario, ha formado parte de la junta y la presidencia de ARC ("Associació de Relataires en Català") y es colaborador habitual de las Ter-Cat ("Tertúlies Catalanes de Ciencia-Ficció i Fantasia"), del colectivo "Reducte Alienat" que difunde el género fantástico y del colectivo "Papers de Vidre".


Ha publicado "Paràsits mentals" (Bubok, 2012), colección de microrrelatos, y Alfa y Omega (Bubok, 2012), novela breve de temática zombi editada en catalá, castellano e inglés. En 2015 publica El último vuelo del Microraptor (Nazarí, 2015), colección de microficciones. 





Ya hay disponible el nuevo número de la revista para consulta en sala en la Biblioteca Esteve Paluzie.











A los puntos

—¿Así, no admite que se dopó para ganar aquel campeonato de boxeo en Sídney? —inquiere la reportera en un repentino arrebato de ética periodística, saltándose todos los pactos previos a la entrevista.
El púgil no ve venir el crochet que le deja fuera de combate en el primer asalto. Visiblemente desencajado e incapaz de sobrellevar el golpe, se tambalea por la lona del plató sabedor de que la aureola de héroe íntegro que se ha forjado durante años está a punto de diluirse ante una audiencia que no perdona. El encuadre del primer plano a su cara, castigada por cientos de combates, que ordena el regidor indica que no habrá recuento de protección, pero de repente un gong suena.
«Volvemos después de la pausa».

Entra publicidad.

Sergi G. Oset




Fitxa bibliogràfica / Ficha bibliográfica

Signatura                   R 80 Qui
Classificació              80(05)
Títol                          Quimera : revista de literatura
Publicació                 Mataró : Ediciones de Intervención Cultural, 1980-
Periodicitat                Mensual
Descripció física        Il. ; 28 cm
Descripció física        N. 1 (nov. 1980)-
ISBN / ISSN              0211-3325
Matèria                      Literatura Revistes