dimecres, 28 de desembre del 2016

2016 FUGIT










El blog de La Microbiblioteca s'acomiada de tots i totes vosaltres fins l'any que ve.
Tanmateix la Biblioteca Esteve Paluzie, amb el seu fons especialitzat dedicat al gènere microrelat, romandrà oberta en l'horari habitual a excepció dels dies 5 i 7 de gener.

Us recordem que fins la penúltima campanada del 31 de desembre (segons el vostre fus horari) podeu enviar els vostres microrelats al Microconcurs dins la convocatòria del mes.
El veredicte de desembre es farà públic el dijous 12 de gener.










I el mateix dia 12 de gener a les 18:30 començarà la primera sessió del curs literari intensiu "El microrrelato: teoría , historia y crítica" a càrrec del professor universitari, crític literari i especialista en el gènere, Fernando Valls.


Bona entrada de 2017!!












El blog de La Microbiblioteca se despide de todos y todas vosotras hasta el año que viene.
Asimismo la Biblioteca Esteve Paluzie, con su fondo especializado dedicado al género microrrelato, se mantendrá abierta en el horario habitual ha excepción de los días 5 y 7 de enero.

Os recordamos que hasta la penúltima campanada del 31 de diciembre (según vuestro huso horario) podéis enviar vuestros microrrelatos al Microconcurso dentro la convocatoria del mes.
El veredicto de diciembre se hará público el jueves 12 de enero.









Y el mismo día 12 de enero a las 18:30 empezará la primera sesión del curso literario intensivo "El microrrelato: teoría , historia y crítica" a cargo del profesor universitario, crítico literario y especialista en el género, Fernando Valls.



¡¡Buena entrada de 2017!!