dimarts, 21 de març del 2017

PRESENTACIÓ COL·LECCIÓ MICROSAURIOS / PRESENTACIÓN COLECCIÓN MICROSAURIOS









Aquest divendres 24 a les 19:30 a la Biblioteca Esteve Paluzie es reuniran els cinc escriptors i escriptores que componen fins a l'actualitat el fons dedicat al microrelat de l'editorial Enkuadres Ediciones.

La novella editorial a apostat fort pel gènere creant una col·lecció específica de microrelat anomenada Microsaurio.

Kike Parra Veïnat (Alzira), Víctor Lorenzo Cinca (Balaguer), Ana Vidal Pérez de la Ossa (Sta. Cruz de Tenerife), David Vivancos Allepuz (Barcelona) i Elena Casero Viana (València) presentaran i llegiran els seus respectius microrelats inclosos als llibres publicats a l'editorial.

Us esperem a La Microbiblioteca.

Biblioteca Esteve Paluzie
Pl. Constitució s/n (Barberà del V.)
Sala Salvador Allende
19:30 hores
Entrada lliure (aforament limitat)









Este viernes 24 a las 19:30 en la Biblioteca Esteve Paluzie se reuniran los cinco escritores y escritoras que componen hasta hoy el fondo dedicado al microrrelato de la editorial Enkuadres Ediciones.

La joven editorial a apostado fuerte por el género creando una colección específica de microrrelato bautizada como Microsaurio.

Kike Parra Veïnat (Alzira), Víctor Lorenzo Cinca (Balaguer), Ana Vidal Pérez de la Ossa (Sta. Cruz de Tenerife), David Vivancos Allepuz (Barcelona) y Elena Casero Viana (Valencia) presentarán y leerán sus respectivos microrrelatos incluïdos en los libros publicados en la editorial.

Os esperamos en La Microbiblioteca.

Biblioteca Esteve Paluzie
Plaza Constitución s/n (Barberá del V.)
Sala Salvador Allende
19:30 horas
Entrada libre (aforo limitado).