divendres, 29 de setembre del 2017

CRÒNICA LLIURAMENT PREMIS VI EDICIÓ MICROCONCURS / CRÓNICA ENTREGA PREMIOS VI EDICIÓN MICROCONCURSO







El passat divendres 22 de setembre va tenir lloc a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès l'acte de lliurament de premis de la VI edició del Concurs de Microrelats de La Microbiblioteca.






Berta Cama Sànchez, directora de la Biblioteca, va presentar l'acte i la propera temporada de La Microbiblioteca.






*Juan A. Grimaldo Dueñas, regidor d'Educació,  
Mireia Sànchez Pi, regidora de Col·lectius Socials 
i Equipaments Municipals de Barberà del Vallès, 
Berta Cama Sànchez, directora de la Biblioteca Esteve Paluzie.




Donant les gràcies a les persones assistentsautoritats llibreries col·laboradores i als jurats mensuals i finals del concurs, es va anunciar la composició dels jurats finals de la següent edició: en la categoria en català format per la l'escriptora Marta Orriols Balaguer, l'escriptor i músic Sergi G. Oset i el periodista i escriptor Màrius Serra i Roig; i en la categoria en castellà per l'escriptora Julia Otxoa i els escriptors Eduardo Berti i Ángel Olgoso.




*Juan A. Grimaldo Dueñas, regidor d'Educació, de Barberà del Vallès.



El regidor d'Educació Juan A. Grimaldo Dueñas, va excusar l'Alcaldessa i va adreçar unes paraules al públic posant en valor "aquest concurs consolidat i important, pel que fa a la participació internacional i per la qualitat de les obres presentades".




*D'esquerra a dreta, Esther Cuesta, Rosa Martínez, Elena Rovira, Susana Revuelta, Guillem Fageda, Raúl del Valle, Víctor Lorenzo, Jordi Masó, Ivan Bonache, Juan A. Grimaldo (regidor d'Educació), David Dot; i a sota, Celestí Casòliva i Mireia Sànchez (regidora de CCSS).


El primer lliurament fou la de les persones guanyadores, presents a l'acte, de les categories mensuals, premiades amb un val de compra pel valor de 100€ en llibres.






*Pau Miquel.


A continuació es va procedir al lliurament de premis dels guanyadors absoluts del concurs, guardonats amb un premi de 1.000€ per categoria respectivament.

Primer, Pau Miquel, de Terrassa, guanyador de la categoria en català amb el microrelat "La piscina".





*Arantza Portabales Santomé.


Posteriorment, Arantza Portabales Santomé, de Teo (A Coruña), guanyadora de la categoria en castellà amb el microrelat "Las musas" va llegir el seu microrelat en públic.




*D'esquerra a dreta, Mireia Sànchez (regidora de CCSS i Equipaments Municipals), 
Arantza Portabales, Pau Miquel i
Juan A. Grimaldo (regidor d'Educació).


El lliurament de guardons als guanyadors va anar a càrrec del regidors d'Educació Juan A. Grimaldo Dueñas i de la regidora de Col·lectius Socials i Equipaments Culturals Mireia Sànchez Pi.




*Pau Riba.



I per finalitzar l'acte, l'escriptor, cantautor, artista, etc., etc., Pau Riba va actuar cantant la cançó Simfonia nº3 (d'un temps, d'uns botons) entre el públic i va recitar els seus "microFurismes" i cançons vocàliques.










Finalitzat el lliurament de premis de la temporada 2016-2017, comença la següent amb tallers literaris de creació de microrelats, també infantils, presentacions, jornades, exposicions..., i la VII edició del Microconcurs.

Us esperem a les activitats i fent entre tots i totes Microbiblioteca.

Moltes gràcies!


(Recull d'imatges al final de l'entrada).










El pasado viernes 22 de septiembre tuvo lugar en la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès la entrega de premios de la VI edición del Concurso de Microrrelatos de La Microbiblioteca.





Berta Cama Sànchez, directora de la Biblioteca, presentó el acto y la próxima temporada de La Microbiblioteca.









Agradeciendo la asistencia al públicoautoridades librerías colaboradoras y a los jurados mensuales y finales del concurso, se anunció la composición de los jurados finales de la siguiente edición: en la categoría en catalán formado por la escritora Marta Orriols Balaguer, el escritor y músico Sergi G. Oset y el periodista y escritor Màrius Serra i Roig; y en la categoría en castellano por la escritora Julia Otxoa, y los escritores Eduardo Berti y Ángel Olgoso.




*Juan A. Grimaldo Dueñas, regidor de Educación de Barberà del Vallès.




El regidor de Educación Juan A. Grimaldo Dueñas, excusó a la Alcaldesa y dirigió unas palabras al público poniendo en valor "este concurso consolidado e importante, por lo que respeta a la participación internacional y por la calidad de las obras presentadas".






*Rosa Martínez Famelgo (Valladolid), 
recogiendo el premio de ganadora mensual.


La primera entrega fue la de las personas ganadoras, presentes en la sala, de las categorías mensuales, premiadas con un vale de compra por el valor de 100€ en libros.




*Pau Miquel.


A continuación se procedió a la entrega de premios de los ganadores absolutos del concurso, galardonados con un premio de 1.000€ por categoría respectivamente.

Primero, Pau Miquel, de Terrassa (Barcelona), ganador de la categoría en catalán con el microrrelato "La piscina". 





*Arantza Portabales Santomé.



Posteriormente, Arantza Portabales Santomé, de Teo (A Coruña), ganadora de la categoría en castellano con el microrrelato "Las musas" leyó su microrrelato en público.





*Arantza Portabales y Pau Miquel.


La entrega de premios a los ganadores se realizó a cargo de el  regidor de Educación Juan A. Grimaldo Dueñas y la regidora de Colectivos Sociales y Equipamientos Municipales Mireia Sànchez Pi.





*Pau Riba.



Y para finalizar el acto, el escritor, cantautor, artista, etc., etc., Pau Riba actuó cantando la canción Simfonia nº3 (d'un temps, d'uns botons) entre el público y recitó sus "microFurismes" y canciones vocálicas. 









Finalizada la entrega de premios de la temporada 2016-2017, empezamos la siguiente con talleres literarios de creación de microrrelatos, también infantiles, presentaciones, jornadas, exposiciones..., y la VII edición del Microconcurso.

Os esperamos a las actividades y haciendo entre todos y todas Microbiblioteca.

¡Muchas gracias!